Digital Marketing

Σκοπός του προγράμματος

Το μάθημα Digital Marketing της ProGrafix έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε μετά την ολοκλήρωση του,ο σπουδαστής να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών δικτύων, να δημιουργεί ψηφιακές διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και να χρησιμοποιεί υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων ώστε να παρακολουθεί και να βελτιώνει διαφημιστικές καμπάνιες.

Αναλυτικά, με το τέλος του σεμιναρίου θα είναι σε θέση να κάνει τα παρακάτω:

  • Κατανοεί τις βασικές έννοιες του digital marketing, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων, των περιορισμών και του σχεδιασμού.
  • Κατανοεί τις διάφορες επιλογές διαδικτυακής παρουσίας (web presence) και τον τρόπο επιλογής των κατάλληλων λέξεων κλειδιών (keywords) για την βελτιστοποίηση όσον αφορά τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization).
  • Αναγνωρίζει τις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (social media platforms) και να μπορεί να ρυθμίσει και να χρησιμοποιήσει τις πιο δημοφιλείς από αυτές.
  • Κατανοεί το πώς η αποτελεσματική διαχείριση των κοινωνικών δικτύων (social media management) βοηθάει στην προώθηση και στην δημιουργία ευκαιριών πώλησης (lead generation).
  • Χρησιμοποιεί υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών δικτύων (social media management) για να προγραμματίζει δημοσιεύσεις (posts) και να ρυθμίζει την λήψη ειδοποιήσεων (notifications).
  • Κατανοεί τις διάφορες επιλογές διαδικτυακού μάρκετινγκ (online marketing) και διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένου του marketing μέσω μηχανών αναζήτησης (search engine), ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και φορητών συσκευών (mobile marketing).
  • Κατανοεί και να χρησιμοποιεί υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων (analytics services) για να παρακολουθεί και να βελτιώνει διαφημιστικές καμπάνιες.

Δομή του προγράμματος

Το περιεχόμενο του προγράμματος Digital Marketing περιλαμβάνει:

Έννοιες Digital Marketing

  • Βασικές Έννοιες
  • Σχεδιασμός

Διαδικτυακή Παρουσία (Web Presence)

  • Επιλογές Διαδικτυακής Παρουσίας
  • Σημεία Προσοχής
  • Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης(Search Engine Optimization)

Ρύθμιση Πλατφόρμας Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Setup)

  • Πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης (Socia Media)
  • Λογαριασμοί Social Media

Διαχείριση Social Media

  • Υπηρεσίες Διαχείρισης Social Media
  • Ενέργειες Marketing και Προώθησης
  • Προώθηση, Δημιουργία Ευκαιριών Πώλησης και Πωλήσεις

Διαδικτυακό Marketing και Διαφήμιση

  • Διαδικτυακή Διαφήμιση (Online Advertising)
  • E-Mail Marketing
  • Mobile Marketing

Analytics

  • Βασικές Έννοιες
  • Web Analytics
  • Social Media Insights
  • Analytics E-Mail
  • Marketing και Online Διαφήμισης

Κατεβάστε την ύλη του προγράμματος κάνοντας κλικ εδώ

Προδιαγραφές της σχολής

Η ProGrafix Ιδρύθηκε το 2011 (ως μετεξέλιξη του Network Computer School) με σκοπό να προσφέρει την απόλυτη εκπαίδευση σε Design & New media προγράμματα και έχει συσταθεί και λειτουργεί με τα διεθνή εκπαιδευτικά πρότυπα και standard (EU, USA).

Είναι επίσημο εκπαιδευτικό κέντρο πιστοποιημένο από:

α) την Autodesk,
β) την ECDL,
γ) την Pearson Vue

Δωρέαν παροχές

  • Σημειώσεις.
  • Οδηγίες για πρακτική εξάσκηση.
  • Απεριόριστη πρακτική εξάσκηση στα εργαστήρια Η/Υ της  ProGrafix.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης με τη σφραγίδα κύρους της ProGrafix.
  • Δυνατότητα συμμετοχής (εθελοντικά) σε πραγματικά projects για έμπρακτη εφαρμογή και υλοποίηση των γνώσεων που πήρατε κοντά μας.

Περίληψη προγράμματος

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Digital Marketing της ProGrafix έχετε την δυνατότητα να χτίσετε και να πιστοποιήσετε τις βασικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να εφαρμόσετε τεχνικές digital marketing και να αναπτύξετε είτε την προσωπική σας επιχείρησή  ή να συμβάλλετε στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας στην οποία εργάζεστε.

To σεμιναριο του Digital Marketing έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να παραθέσει τις βασικές έννοιες και δεξιότητες που σχετίζονται με τις βασικές αρχές του digital marketing (ψηφιακό μάρκετινγκ), συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας διαδικτυακής παρουσίας (web presence), της βελτιστοποίησης του περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης, της χρήσης των μέσων κοινωνικών δικτύωσης, της υλοποίησης online διαφήμισης και marketing καθώς και της παρακολούθησης και βελτίωσης μιας διαφημιστικής καμπάνιας με την χρήση analytics.

Με το πρόγραμμα Digital Marketing οι σπουδαστές της ProGrafix προετοιμάζονται επίσης για την πιστοποίηση της ECDL Digital Marketing ιδανική για ελεύθερους επαγγελματίες,εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις, φοιτητών, καθώς και επαγγελματιών επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Διάρκεια Προγράμματος
Το πρόγραμμα διαρκεί 4 εβδομάδες, 24 ώρες διδασκαλίας.

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο Digital Marketing σε απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος υποψηφίων, συμπεριλαμβανομένων ελεύθερων επαγγελματιών, εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις, φοιτητών, καθώς και επαγγελματιών επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ Marketing, που θα ήθελαν να εμβαθύνουν και να βελτιώσουν αισθητά το γνωστικό τους επίπεδο στον τομέα του Digital Marketing ώστε  να αποκτήσουν τα εφόδια που είναι απαραίτητα, ώστε να έχουν μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ποια είναι τα οφέλη για τον υποψήφιο
Καλύπτει τις βασικές δεξιότητες και τις κύριες έννοιες σχετικά με το digital marketing
Πιστοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές στο digital marketing
Έχει αναπτυχθεί με την συμβολή ειδικών, χρηστών υπολογιστών αλλά και επαγγελματιών του ψηφιακού μάρκετινγκ από όλο τον κόσμο. Αυτό εξασφαλίζει την συνάφεια και το εύρος του περιεχομένου αυτής της ενότητας.

Ποιος μπορεί να το παρακολουθήσει
Το μάθημα Digital Marketing ξεκινά από μηδενική βάση και προορίζεται για άτομα τα οποία δεν έχουν πρότερη εμπειρία στον τομέα του
Digital Marketing ή η εμπειρία τους είναι σχετικά περιορισμένη και θα ήθελαν να εμβαθύνουν και να βελτιώσουν αισθητά το γνωστικό τους επίπεδο.

Διδασκαλία και εκμάθηση

1. Το Πρόγραμμα
Το πρόγραμμα είναι επικεντρωμένο στις σημειώσεις που δίνονται από τον εκάστοτε καθηγητή.

2. Εργαστήρια
Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Η/Υ κάνοντας χρήση των τελευταίων «version» των εκάστοτε προγραμμάτων.

3. Group Forums/Peer Reviews
Οι σπουδαστές ενδέχεται εάν το επιθυμούν να παρουσιάσουν την εργασία τους σε συμφοιτητές τους έτσι ώστε να καλλιεργείται το κλίμα της συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων. 

4. Σεμινάρια
Τα μαθήματα γίνονται με τη μορφή σεμιναρίων, με χρήση οπτικοακουστικών μέσων και παρουσιάσεων.

5. Διαλέξεις
Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν διαλέξεις από τον εκάστοτε καθηγητή / ές.

6. Workshops
Πρακτική εξάσκηση σε ειδικά projects και επίδειξη καλύτερων δυνατών τρόπων σχετικά με την επίλυση ειδικών θεμάτων.

Εξειδικευμένος καθηγητής

Ιωάννης Ρηγούτσος

Ο κύριος Ρηγούτσος Ιωάννης είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων  του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και του έχει απονεμηθεί ο μεταπτυχιακός τίτλος «Master of Science in Data Communication Systems» από το πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Από το 1999 μέχρι σήμερα ασχολείται ενεργά με τον τομέα της πληροφορικής σε επαγγελματικό επίπεδο. καλύπτοντας μεγάλο φάσμα των εφαρμογών αυτής. συγκεκριμένα της ανάπτυξης διαδικτυακών και μη εφαρμογών. Το 1999 απασχολήθηκε ως τεχνικός Η/Υ από την εταιρία «Computer Center». Το 2001 εργάστηκε στην εταιρία  Virtual Studio ως Μηχανικός Λογισμικού με συμμετοχή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων διαχείρισης λογιστηρίου. Το 2003 προσελήφθη από την εταιρία Intech στη θέση μηχανικού δικτύων όπου συμμετείχε στην ομάδα υλοποίησης του μητροπολιτικού σχολικού δικτύου της περιφέρεια Κρήτης. Το 2004 απασχολήθηκε από την εταιρία Virtual Trip Ε.Π.Ε. ως μηχανικός λογισμικού στη τμήμα ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών. Το 2005 προσελήφθη από την εταιρία Q-Training  ως εισηγητής σεμιναρίων με ειδίκευση στην πληροφορική για την εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων στα πλαίσια του έργου «Σύζευξις». Από το 2008 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με την εταιρία System Συμβουλευτική Α.Ε. με εξειδίκευση σε ανάπτυξη και ολοκλήρωση εφαρμογών ασύγχρονης και σύγχρονης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (e-learning).

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210. 7782401 ή μέσω email στο info@prografix.gr

Course Name : Digital Marketing

Μας αναγνωριζουν